Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
    Ми 1.4 ТС 103 коня гори 6.5 - 7.0 извън градско с 90 км. и с климатика в града ме съмнява , че ще я смъкнеш под 10.50 за по-големите ДВГ незнам немога да коментирам не съм притежавал
    Е сега тука аверчето, дето му продадох моята 146ца 1.6ТС каза, че последно от пълно до пълно му е горила 6.3....със спокойно каране и някакви хора в колата.Колата е с ремап, обаче.....тоест може и да е икономична
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Е сега тука аверчето, дето му продадох моята 146ца 1.6ТС каза, че последно от пълно до пълно му е горила 6.3....със спокойно каране и някакви хора в колата.Колата е с ремап, обаче.....тоест може и да е икономична
      абсолютно напълно възможно
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• пружините са еднакви,амортисьорите не.предните са различни
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
          пружините са еднакви,амортисьорите не.предните са различни
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Колеги, дайте идеи по следния проблем - като въртя волана на 90 градуса наляво и надясно от правата дирекция се чува едно скърцане, като гума в гума или гума в желязо, от какво може да е, че избягах от училище като ни предаваха материала за рейките
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• Не е задължително да е рейка. Имал съм случай така да скърца шарнир.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Не е задължително да е рейка. Имал съм случай така да скърца шарнир.
                Понякога го има, друг път и следа няма от скърцане...явно ще викна някое приятелче да върти и ще залягам да видя какво е Мерси Tonov!
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Абре някой мое ли да ми даде разумно обяснение как така СИНЯТА ми течност за чистачки е станала ЖЪЛТА
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                  Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

• някои може ли да ме опати каде да тарся проблема за моята колитса,проблема е,че слет ремонт на главата почна да пуши като я понастъпя.146 1.4 тс 99г

Comment

• Първоначално публикувано от skertso Покажи съобщение
                      някои може ли да ме опати каде да тарся проблема за моята колитса,проблема е,че слет ремонт на главата почна да пуши като я понастъпя.146 1.4 тс 99г
                      Изчисти си масления сепаратор на първо време.

пп И моля, колега, постарай се малко с писането. Не сме литературен форум да държим на запетайките, ама поне малко по-разбрано пиши! Уважавай другите колеги във форума.

Comment

• Моята Алфа 145 1.3 боксер зимата пуши бял пушек като димка на мач - горкият водач зад мен сигурно много ме псува Сега съм в " процес " на засичане на маслото и антифриза и вероятно ще трябва да долея поне масло,но въпросът ми е има ли начин да се провери по-точно дали имам някакъв проблем или примерно само от кондез е този бял облак.
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Comment

• ако се кара на къси разстояния е нормално , това е само конденз.
                          точка

Comment

• Ако пък караш и в локви, пуши като парен локомотив, щото хвърля вода по горещите колектори отдолу

Comment

• Мерси за инфото - значи трябва да продухам тръбите
                              Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Comment

• Колеги имам въпрос. Ако сложа спортно гърне на колата от подписа ми ще има ли драстична промяна в звука?
                                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Working...
                                X